Registrera din produkt

Välkommen till vår sida för registrering av produkter. När du registrerar din produkt ger du oss möjlighet att kontakta dig med viktig och intressant information som gäller just din radio.

Du kommer också att få relevant information gällande din produkt. Det kan handla om nya tillbehör, erbjudande med mera. Normalt sett kan du räkna med att få mail med information 1-2 gånger/år.

Alla som köpt en jaktradio eller marinradio från Icom kan registrera sin produkt. Det behöver alltså inte vara en nyinköpt produkt utan även äldre stationen kan registreras i formuläret nedan.

Serienumret på radion finns under batteriet. Plocka bort radions batteri och skriv av siffrorna i fältet nedan. Efter registreringen kommer du att få ett mail som du behöver bekräfta för att slutföra registreringen av din radio.

NOTERA att det endast går att registrera en radio per e-postadress. Registrerar du en annan radio på samma e-postadress som tidigare uppdateras din produkt med de nya uppgifterna.

Registreringsformulär

Hantering av uppgifter

Dina uppgifter lagras hos Northcom och tillhörande mail- och databastjänst i enighet med med datainspektionens insamling av personuppgifter. Uppgifterna hanteras enligt Northcoms integritetspolicy och följer EUs GDPR-direktiv gällande datalagring.

Läs mer hur vi hanterar personuppgifter på northcom.se/gdpr

Om Northcom

Northcom är generalagent för Icom i Norden och distributör av bland annat Sepura, Peplink, Amphenol Procom och DAMM i Sverige men jobbar också med en rad andra välkända och stora leverantörer.

Läs mer här

© 2020 Northcom